DESIGNPAKKEN

En designpakke fra THE GARDENROOM indeholder: 


En skræddersyet haveplan 

Udfra ønsker og drømme fra dig udarbejder jeg en skitsering af haven med idéer til disponering af de ønskede funktioner.


Jeg giver i skitseringen forslag til:


  • Placering af hække, træer og  staudebede
  • Placering af stier og belagte pladser.
  • Placeringer f.eks af drivhuse, pergolaer, rumdelere eller praktiske foranstaltninger så som hegn, carporte og redskabsrum.


Vejledende arbejdstegninger

Foreslår jeg eksemplevist at der opføres en rumdeler i din have får du mine forslag til dimensioner. Foreslår jeg at der placeres en pergola, suppleres her tillige med et tværsnit, som kan bruges som en vejledende arbejdstegning.   


Moodboards 

Jeg tror på at form skal følge funktion, og ligeså vigtigt, at materialerne harmonerer med deres omgivelser. Sammen med skitseringen leverer jeg derfor også vejledende moodboards. Disse kan fx indeholde inspiration til konstruktioner, belægninger, planter, krukker, belysning mv


Planteplan 

Sammen med ovennævnte får du naturligvist også en detaljeret planteplan med placeringer for samtlige stauder, klatreplanter, træer og buske. Sammen med planteplanen hører der envidere fotos af alle planter i planen, såvel som beskrivelser hvor jeg informere om kendetegn, blomstringstidspunkt, højde og planter pr. m2.


Herunder kan du læse hvilke muligheder jeg tilbyder. Er dit projektet af anden størrelse eller karakter, så send gerne din forespørgsel på mail, så jeg kan give dig et overensstemmende tilbud. 


DESIGNPROCESSEN

Sådan kommer vi i gang

Før jeg indleder tegnearbejdet, skal vi selvfølgelig have en dialog omkring dine drømme og ønsker til haven.

Her taler vi om, hvad du gerne vil bruge haven til, hvilke funktioner vi skal have med og om du har planter eller materialer som du ønsker inkorporeret i designet.

Snakken tager vi enten på din adresse* eller via mail hvis processen foregår online. 


Hvis du har billeder af haven, vil jeg meget gerne have dem forinden, så jeg kan sætte mig ind i dit univers, før vi taler sammen.


* Venligst bemærk at besøg kun tilbydes i Københavnsområdet


Ved havebesøg på din adresse vil jeg undervejs fotografere haven til registrering.


Du bedes selv sørge for at have opmålt haven så jeg har noget at arbejde ud fra.


Foregår processen online bedes du sørge for at sende mig fotos af haven på min mail sammen med opmålingen. 


Når tegningsgrundlaget er indsamlet begynder jeg at tegne din haveplan og der er derfra også lukket for nye indput. Derfor er det også uhyre vigtigt at I er enige om hvad det er I ønsker inden jeg går i gang med tegnearbejdet.


Undervejs vil jeg måske sende dig ubesvarede eller supplerende spørgsmål, for at kunne afslutte projektet. 
Skitseoplæg tilbydes ikke og tilpasninger sker kun ved merpris.


Når den endelige skitsering og idébox er færdiggjort sendes den som PDF til din mail.


Når du har modtaget tilsendte PDF rettes eventuelle spørgsmål via telefon eller til min mail.
PRISER

FOR PRIVATE


HAVEDESIGN:

PRIS MED BESØG 


Haveplaner der inkludere et besøg er til dig som ønsker at jeg kommer ud og vi sammen ser på din have.


Pris for skitsering inkl. idé-box for grunde på op til 900 m2:


Med planteplan:

14.500 DKK incl. moms


Uden planteplan:

11.500 DKK incl. moms


Bemærk venligst at besøg kun tilbydes i Københavnsområdet.


HAVEDESIGN:

PRIS UDEN BESØG 


Haveplaner uden besøg tegnes udfra drøftelser, som tages via mail.


Pris for skitsering inkl. idé-box for grunde på op til 900 m2:


Med planteplan:

11.500 DKK incl. moms


Uden planteplan:

8.500 DKK incl. moms

PERSPEKTIVERING  


3D skitseringer kan tilkøbes haveplaner med og uden besøg for 2.500 DKK pr. tegning 


DESIGNKONSULTATION: 


Tilbydes kun i Københavnsområdet. 


Pris for en times inspirationsbesøg i din have koster 3.500 DKK incl. moms


Ved et inspirationsbesøg går vi dine idéer igennem altimens I får mit besyv og input.


PLANTEPLAN 

Ønsker du en planteplan til et nyt bed eller at jeg redesigner et eksisterende starter prisen ved: 3.000 DKK incl. moms


TILPASNING OG OPFØLGNING I HAVEN 

Ønsker du et opfølgende besøg inden eller under anlæggelse af haven koster et sådan møde 2.000 kr pr. gang.


Ønsker du tilretninger i haveplanen tilbydes dette til en merpris a' 1.500 pr. tegning


TIL INFO


Mine prisoplæg inkluderer ikke tilvejebringelse af tegningsgrundlaget/ opmåling af haven og tilbydes ikke til merpris.


Jeg tilbyder ikke at skitsere på stedet. Ej heller til merpris.

FOR VIRKSOMHEDER


Som havedesigner udarbejder jeg også oplæg til et nyt eller bedre udeareal for din virksomhed.


Ønsker du at jeg står for den fulde projektledelse påtager jeg, med hjælp

fra mit team af professionelle samarbejdspartnere, også denne opgave.


Lad os sammen gøre visionen til virkelighed. 


Ingen opgave er for stor eller lille så skriv til mig her og lad os indlede snakken.


UDTALELSER

Karina har løftet vores daværende ordinære og kedelige parcelhushave til nu at være et smagfuldt liebhaveruderum! Forbipasserende vender nu begejstret hovedet, og vi selv nyder hver eneste dag at blive mødt af magi ved indgangen til vores hus. Vi brugte 1 time sammen sidste vinter, og det er de bedst brugte penge, jeg længe har brugt. Karina fremlagte tre variationer, og jeg valgte mulighed ét, som var en allé af pilebladet pæretræer med morning light græsser i smuk placering. Undervejs i projektet, fik jeg koldsved, fordi jeg blev i tvivl om nogle – for mig afgørende – detaljer, og her havde Karina totalt overskud og tog mit opkald på facetime, selvom hun selv var på farten i

s-toget. Karina er totalt sød og er meget nærværende over for mig som kunde. Vi holder endda stadig kontakten, hvor hun interesseret følger med i, hvordan haven udfolder sig.

Kan kun give mine bedste anbefalinger!


Christina Kjær, Vedbæk

Stifter af PLIO– please leave it outside


Jeg har fulgt Karina på Instagram i nogle år og var ikke i tvivl om at hun, med hendes grafisk stil, var den rette til at hjælpe mig med at virkeliggøre min havedrøm. Karina var meget lydhør ogforstod min vision, da hun skulle designe et 40m2 staudebed med en lille terrasse. Hun arbejdedeud fra mine ideer og tilføjede sine egne og fik forbundet det nye bed med den eksisterende have. Min baghave er med Karinas fantasifulde ideer blevet den grafiske, romantiske og overraskende sommerhushave, som jeg har drømt om.


Janne Dyresberg, Gilleleje

Air B&B @husetigillejeFørst blev jeg lidt skuffet over, at Karina ikke synes at en idé jeg havde var genial,men det er jeg kommet mig over 😁

Jeg synes at Karina's pointer og ændring til mit eget designudkast gav god mening.

Skovhaven som jeg ønskede mig var spot on og så er jeg ret begejstret for planteplanen, både omkring disponering og plantevalg


Jette Rasmussen, EbeltoftHej Karina

Som du ser er vi i fuld gang med at føre din haveplan ud i livet.
Det er et kæmpe arbejde, men også meget tilfredsstillende at have en god plan at følge 😁
Brolæggerfolkene var også meget imponerede over dit design ift. fliserne.


Bedste hilsner


Helle & Bjarne, Hillerød

As soon as I saw Karina's garden, I knew I had to ask her to re-design ours! We were unhappy with our small garden for a long time. It was split over three areas, poorly designed (by us), uninviting and underused. Karina's design has turned our small cramped garden into a little oasis with points of interest, beautiful, naturalistic planting and an abundance of sitting and lounging areas. We fell in love the new design as soon as we saw it. Overall, Karina was a pleasure to work with. Her ideas are creative, she came up with some imaginative solutions to some tricky issues, like drain covers in the middle of the garden and tall shrubs that were too big to move. She also gave us practical examples and supplier suggestions for the features we wanted to include. We would have no hesitation in recommending Karina's work.


Jayne Westerholt, Germany

Blogger & youtuber chalkingupsuccess.comJeg var på intet tidspunkt urolig ved at få Karina til at designe en helt ny gårdhave med pergola og terrassedæk på afstand.

Al vores kommunikation foregik online og via telefonisk samtale, og allerede fra første kontakt var det tydeligt at mærke, at hun havde den helt rigtige ’feeling’ med opgaven og forstod vores ønsker og drømme til fulde.

Resultatet er blevet spot on og helt i tråd med vores boligs arkitektur og ånd på trods af, at opgaven er løst fra distancen. Vi er glade!


Sanne Damm-Jakobsen, BrabrandVi er super tilfredse med Karinas haveplan, som har opfyldt alle vores ønsker og mere til.

Karina formår på fineste vis, at få hus og have til at gå op i en helhed, og vi kan virkelig se linjerne i huset spille sammen med linjerne i haven.

Vi kan ikke vente med at komme i gang med at realisere projektet. Kan på det varmeste anbefale alle at få lagt en haveplan og dermed undgå mange impulskøb og fejlplaceringer af planter og træer.


Gitte Thranum Haldbæk, VanløseEfter kun et møde, og input fra os, har Karina skabt en gennemtænkt og gennemført haveplan til vores parcelhushave. Det er noget vi har drømt om længe, så det er fantastisk når det hele lever op til vores forventninger, og mere til.

Vi har kunne tage dele af haveplanen og gå igang med det samme, og resten kan vi tilføje, når vi har mulighed. Det er ret smart, vi kan det med Karina’s havedesignplan.

Det er virkelig skøn at have en haveplan, på den måde er det ihvertfald nemmere for os, at overskue og arbejde mod de ønsker vi har for vores have. Det var før meget uoverskueligt og rodet.


Karin Holt Hass Andersen, Rødovre

We would like to thank you for the highly professional and gorgeous garden plan.

We have been going back and forth for so long on how to make our small garden a feel-good oasis with different spaces and niches.

We are extremely happy that we found you.Your proposal is incredible and meets our ideas 100%.We are excited to get started soon and will implement exact all of your suggestions.

A thousand and big thanks also for patiently answering all our questions.

We can heartily recommend you and are incredibly happy to have stumbled across your account.


Jeanne Augustin, SwitzerlandVi har fået bygget et nyt hus og stod sidste år med en helt tom baghave, og vi kunne ikke få vores egne ideer til at fungere. Jeg hørte, at en veninde havde fået hjælp af Karina, og da jeg så hendes havetegninger, blev jeg hurtigt klar over, at det måtte vi også.
Karina var hos os en eftermiddag og kom straks med mange gode ideer.
Vi fik nogle fantastisk flotte tegninger med en masse gode ideer og gode plantevalg. Det hele er meget vores stil og tilpasset i farverne, så det passer ind til skoven som er nærmeste nabo. Vi glæder os til at blive færdige med projektet, så vi kan se det endelige resultat.

Hanne Sørensen, HillerødI have been following Karina on Instagram for a while.

It was always enchanting and soothing to see her wonderful garden and her exquisite ideas.

I live in a townhouseand have a small garden. It is a challenge to design such a small space and to make it fascinating and enjoyable. That is why one day I decided to ask Karina to design it.

I was overwhelmed by the result!

I was and am still glowing with joy.

It is so smart and so gorgeous! Karina considered all the wishes and the expectations from the garden. Karina created 3 different areas, worked with different heights and put a structure with clear lines.

The variety of trees and plants is absolutely amazing. The mood board gives a clear direction for the colorand style choices. There are also many charming details.

Karina offered me solutions and alternatives for a tighter budget at the moment. Having a plan for a garden will save me from impulse purchases which I tend to do and will save me a lot of work of experimenting (with replanting, rebuilding) on my own. Karina was so clear and so understanding when answering all of my questions. It was such a pleasure to work with her. I am so looking forward to making a plan intoreality and enjoying my own magical green garden room which is going to be such a delightful extension to the house.


Thinking and planning the changes in the garden gives me so much energy and strength


Inna Augur, Germany