DESIGNPAKKEN

En designpakke fra HAVERUMMET HAVEDESIGN indeholder: 


En skræddersyet haveplan 

Udfra ønsker og drømme fra dig udarbejder jeg en skitsering af haven med idéer til disponering af de ønskede funktioner.


Jeg giver i skitseringen forslag til:


  • Placering af hække, træer og  staudebede
  • Placering af stier og belagte pladser.
  • Placeringer f.eks af drivhuse, pergolaer, rumdelere eller praktiske foranstaltninger så som hegn, carporte og redskabsrum.


Vejledende arbejdstegninger

Foreslår jeg eksemplevist at der opføres en rumdeler i din have får du mine forslag til dimensioner. Foreslår jeg at der placeres en pergola, suppleres her tillige med et tværsnit, som kan bruges som en vejledende arbejdstegning.   


Moodboards 

Jeg tror på at form skal følge funktion, og ligeså vigtigt, at materialerne harmonerer med deres omgivelser. Sammen med skitseringen leverer jeg derfor også vejledende moodboards. Disse kan fx indeholde inspiration til konstruktioner, belægninger, planter, krukker, belysning mv


Planteplan 

Sammen med ovennævnte får du naturligvist også en detaljeret planteplan med placeringer for samtlige stauder, klatreplanter, træer og buske. Sammen med planteplanen hører der envidere fotos af alle planter i planen, såvel som beskrivelser hvor jeg informere om kendetegn, blomstringstidspunkt, højde og planter pr. m2.


Herunder kan du læse hvilke muligheder jeg tilbyder. Er dit projektet af anden størrelse eller karakter, så send gerne din forespørgsel på mail, så jeg kan give dig et overensstemmende tilbud. 


DESIGNPROCESSEN

Sådan kommer vi i gang

Før jeg indleder tegnearbejdet, skal vi selvfølgelig have en dialog omkring dine drømme og ønsker til haven.

Her taler vi om, hvad du gerne vil bruge haven til, hvilke funktioner vi skal have med og om du har planter eller materialer som du ønsker inkorporeret i designet.

Snakken tager vi enten på din adresse* eller via mail hvis processen foregår online. 


Hvis du har billeder af haven, vil jeg meget gerne have dem forinden, så jeg kan sætte mig ind i dit univers, før vi taler sammen.


* Venligst bemærk at besøg kun tilbydes i Københavnsområdet


Ved havebesøg på din adresse vil jeg undervejs fotografere haven til registrering.


Du bedes selv sørge for at have opmålt haven så jeg har noget at arbejde ud fra.


Foregår processen online bedes du sørge for at sende mig fotos af haven på min mail sammen med opmålingen. 


Når tegningsgrundlaget er indsamlet begynder jeg at tegne din haveplan. Undervejs vil jeg måske sende dig ubesvarede eller supplerende spørgsmål, for at kunne afslutte projektet.


Når den endelige skitsering og idébox er færdiggjort sendes den som PDF til din mail.


Når du har modtaget tilsendte PDF rettes eventuelle spørgsmål via telefon eller til min mail.
PRISER

HAVEDESIGN:

PRIS MED BESØG 


Haveplaner der inkludere et besøg er til dig som ønsker at jeg kommer ud og vi sammen ser på din have.


Pris for skitsering inkl. idé-box for grunde på op til 900 m2:

9.5000 DKK incl. moms


Bemærk venligst at besøg kun tilbydes i Københavnsområdet.

HAVEDESIGN:

PRIS UDEN BESØG 


Haveplaner uden besøg tegnes udfra drøftelser, som tages via mail.


Pris for skitsering inkl. idé-box for grunde på op til 900 m2:

7.5000 DKK incl. moms


DESIGNKONSULTATION: 


Tilbydes kun i Københavnsområdet. 


Pris for en times inspirationsbesøg i din have koster 2.000 DKK incl. moms


Ved et inspirationsbesøg går vi dine idéer igennem altimens I får mit besyv og input.TIL INFO


Mine prisoplæg inkluderer ikke tilvejebringelse af tegningsgrundlaget/ opmåling af haven og tilbydes ikke til merpris.


Jeg tilbyder ikke at skitsere på stedet.

Ej heller til merpris. UDTALELSER

Vi er super tilfredse med Karinas haveplan, som har opfyldt alle vores ønsker og mere til.

Karina formår på fineste vis, at få hus og have til at gå op i en helhed, og vi kan virkelig se linjerne i huset spille sammen med linjerne i haven.

Vi kan ikke vente med at komme i gang med at realisere projektet. Kan på det varmeste anbefale alle at få lagt en haveplan og dermed undgå mange impulskøb og fejlplaceringer af planter og træer.


Gitte Thranum Haldbæk, VanløseFørst blev jeg lidt skuffet over, at Karina ikke synes at en idé jeg havde var genial, men det er jeg kommet mig over 😁

Jeg synes at Karina's pointer og ændring til mit eget designudkast gav god mening.

Skovhaven som jeg ønskede mig var spot on og så er jeg ret begejstret for planteplanen, både omkring disponering og plantevalg


Jette Rasmussen, Ebeltoft

Jeg har fulgt Karina på Instagram i nogle år og var ikke i tvivl om at hun, med hendes grafisk stil, var den rette til at hjælpe mig med at virkeliggøre min havedrøm. Karina var meget lydhør og forstod min vision, da hun skulle designe et 40m2 staudebed med en lille terrasse. Hun arbejdede ud fra mine ideer og tilføjede sine egne og fik forbundet det nye bed med den eksisterende have. Min baghave er med Karinas fantasifulde ideer blevet den grafiske, romantiske og overraskende sommerhushave, som jeg har drømt om.


Janne Dyresberg, Gilleleje


As soon as I saw Karina's garden, I knew I had to ask her to re-design ours! We were unhappy with our small garden for a long time. It was split over three areas, poorly designed (by us), uninviting and underused. Karina's design has turned our small cramped garden into a little oasis with points of interest, beautiful, naturalistic planting and an abundance of sitting and lounging areas. We fell in love the new design as soon as we saw it. Overall, Karina was a pleasure to work with. Her ideas are creative, she came up with some imaginative solutions to some tricky issues, like drain covers in the middle of the garden and tall shrubs that were too big to move. She also gave us practical examples and supplier suggestions for the features we wanted to include. We would have no hesitation in recommending Karina's work.


Jayne Westerholt, GermanyKarina har løftet vores daværende ordinære og kedelige parcelhushave til nu at være et smagfuldt liebhaveruderum! Forbipasserende vender nu begejstret hovedet, og vi selv nyder hver eneste dag at blive mødt af magi ved indgangen til vores hus. Vi brugte 1 time sammen sidste vinter, og det er de bedst brugte penge, jeg længe har brugt. Karina fremlagte tre variationer, og jeg valgte mulighed ét, som var en allé af pilebladet pæretræer med morning light græsser i smuk placering. Undervejs i projektet, fik jeg koldsved, fordi jeg blev i tvivl om nogle – for mig afgørende – detaljer, og her havde Karina totalt overskud og tog mit opkald på facetime, selvom hun selv var på farten i

s-toget. Karina er totalt sød og er meget nærværende over for mig som kunde. Vi holder endda stadig kontakten, hvor hun interesseret følger med i, hvordan haven udfolder sig.

Kan kun give mine bedste anbefalinger!


Christina Kjær, Vedbæk

Stifter af PLIO – please leave it outside